Mijn zoontje Joep is afgelopen weekend acht geworden! Niet alleen Joep is helemaal weg van dinosaurus speelgoed, maar ook zijn vriendjes. Al eerder bestelde ik het speelgoed voor Joep op hetspeelgoedpaleis.com. Het leek Joep leuk om tijdens zijn kinderfeestje te spelen met dinosaurus speelgoed. Vaak krijgt Joep op feestjes van vriendjes een klein cadeautje mee naar huis. Joep wilde natuurlijk niet achter blijven. Hij had bedacht om de jongens allemaal dinosaurus speelgoed mee te geven naar huis. Dit leek me in eerste instantie een prijzig idee. Echter is dat bij Het Speelgoedpaleis niet het geval! Ik heb wat rond gezocht op de website van Het Speelgoedpaleis en kwam al snel het dinosaurus speelgoed tegen. Het wordt verkocht in alle soorten en maten. Een puzzel, glow in the dark figuurtjes, zandvormpjes, sleutelhangers, strijkkraalvormpjes, dino-eieren, vriendenboeken en nog veel meer. Ik heb jullie in mijn vlog al kort het speelgoed laten zien. Ook bleek uit de reacties dat er veel vragen waren over Het Speelgoedpaleis. Daarom heb ik besloten deze voor jullie uit te werken in een blog.

Waarom dinosaurus speelgoed?

Omdat het natuurlijk hartstikke stoer is! De voorkeur van Joep ging uit naar de zesdelige speelset. Er kwamen zeven vriendjes. Inclusief Joep betekent dit dat er acht dinosaurusjes nodig waren. Daarom heb ik ook twee maal de dinosaurus stretch besteld. Ik vroeg Joep of hij de zandvormpjes niet veel leuker vindt, want het zou mooi weer worden. Joep was er direct al uit: het worden de “échte neppe dinosaurussen”! De ontwerpers van het dinosaurus speelgoed zijn creatief geweest. We ontvingen acht verschillende dinosaurussen. Ik had wat leuke spellen bedacht die ze zouden kunnen doen, maar ook hier was geen behoefte aan. De jongetjes hebben zich de hele middag prima vermaakt met het dinosaurus speelgoed. Tot ik om zes uur frietjes met ranja voor ze klaar had staan. Het was een geslaagde middag. Alle vriendjes van Joep gingen tevreden naar huis met het kleine dinosaurus speelgoed.

Het Speelgoedpaleis

Dinosaurus speelgoed bestellen bij Het Speelgoedpaleis is me goed bevallen. Op de webpagina kun je een zoekwoord invullen en zo kom je direct uit bij het dinosaurus speelgoed. Ik raad je aan om er even de tijd voor te nemen, omdat er tal van speeltjes zijn. Het Speelgoedpaleis zou ik aanraden om de volgende redenen:

  • Het Speelgoedpaleis levert ook in België.
  • Bij Het Speelgoedpaleis profiteer je van winkelwagenkorting.
  • Ze bieden veel soorten, maten en kleuren dinosaurus speelgoed aan.
  • Retourneren is eenvoudig. Er staat een duidelijk stappenplan op de website.
  • Het Speelgoedpaleis verzendt gratis bij bestellingen vanaf €35.

Het is goed om te weten dat Het Speelgoedpaleis niet alleen dinosaurus speelgoed aanbiedt. Ook verkopen ze speelgoed voor buiten. Denk hierbij niet alleen aan schepjes voor in de zandbak, maar ook de zandbak zelf. Daarnaast verkopen ze skippyballen, springtouwen en stelten. Om het feestje van je kind helemaal af te maken kun je ook slingers, ballonnen, confetti en kaarsjes bestellen bij Het Speelgoedpaleis. Mocht je nou binnenkort een kinderfeestje gepland hebben óf wil je je zoon verrassen? Kijk dan eens op de website van Het Speelgoedpaleis en bestel voordelig dinosaurus speelgoed.