Ik heb altijd al een mooie boot willen hebben en dit jaar besloot ik om er eentje te kopen. Toen ik jong was hadden wij thuis een roeiboot en ik vond het altijd erg leuk om met deze boot te varen. Wij wonen dicht bij het Ijsselmeer en dit is een goede locatie om op te varen met een boot met motoren. Ik vond online een mooie boot en gelukkig vond mijn vriendin het ook een goed idee om de boot te kopen. Om met de boot te mogen varen moest ik nog wel mijn klein vaarbewijs 1 en 2 halen. Ik kwam de website watersportcursussen.nl tegen en kon op deze website een cursus volgen waarmee ik in een keer slaagde voor de examens. Ik wilde al jaren een motorboot kopen, maar was altijd aan het twijfelen of het een slimme aankoop zou zijn. Toen ik jong was heb ik veel met een roeiboot gevaren en vond dit altijd erg leuk om te doen, maar dit is natuurlijk iets anders dan een motorboot. Toen ik een aantal weken geleden op de motorboot mocht varen van een vriend was ik om en ik stelde aan mijn vriendin voor om ook een boot te kopen. Voor dit soort boten is het verplicht om een klein vaarbewijs 1 en 2 halen, maar dat vond ik geen probleem. Het is belangrijk dat je de regels van het varen goed kent, vooral als je gebruikmaakt van een snelle boot. Ik zag dat het mogelijk was om online boeken te kopen voor het examen, maar ik hoopte een online cursus voor een klein vaarbewijs 1 en 2 te doen. Ik ben iemand die gemakkelijker leert met video’s en boeken vaak saai vind. Ik had gehoord dat het examen niet lastig is en ik wilde het zo snel mogelijk halen, zodat ik mocht varen.

Een cursus voor een klein vaarbewijs 1 en 2

Toen ik online zocht op klein vaarbewijs 1 en 2, vond ik de website watersportcursussen.nl. Ik zag dat het mogelijk was om een online cursus te volgen via dit bedrijf en dat was precies waar ik naar zocht. Het bedrijf geeft een 100 procent slagingsgarantie en betaalt het bedrag terug als je niet slaagt. Op de website kon ik een demo volgen voor de cursus en vond dit erg fijn. Ik vond de prijs voor de cursus klein vaarbewijs 1 en 2 erg goed en besloot om de cursus hier af te nemen. Ik ging direct aan de slag, zodat ik zo snel mogelijk het examen kon doen.

In een keer geslaagd voor het examen

Ik vond de cursus voor het klein vaarbewijs 1 en 2 erg fijn en ik nam de stof snel op. Ik kon eerst de verschillende vragen testen en hierna kon ik het examen doen. Gelukkig slaagde ik in een keer voor het examen en mocht ik daarna varen met mijn nieuwe boot. Ik vond de online cursus klein vaarbewijs 1 en 2 erg goed en raad deze cursus aan.

  • Bij dit bedrijf kan je een online cursus doen
  • Je  krijgt je geld terug als je niet slaagt
  • Ik nam de stof snel op
  • Ik slaagde in een keer voor mijn examen